Ulrika Andersson ansatt som kommunikasjonsdirektør for Alstom Sverige og Skandinavia

Press Contacts

Visit our media section and follow the link "Press contacts"

Alstom kunngjorde i dag at Ulrika Andersson har blitt ansatt som kommunikasjonsdirektør for Alstom Skandinavia, en verdensleder i transportinfrastruktur, kraftproduksjon og strømnett. Ulrika slutter seg til Alstom fra det globale IT-selskapet CSC der hun senest holdt stillingen som nordisk kommunikasjons og markedsdirektør. Ansettelsen tar effekt fra den 12. november.

Ulrika vil lede den interne og eksterne kommunikasjonsfunksjonen i Skandinavia for alle sektorer innenfor Alstom og vil være basert i Stockholm.

- Jeg gleder meg virkelig til å jobbe sammen med Ulrika, som har en utmerket merittliste fra alle aspekter av kommunikasjonsområdet, noe som vil være til fordel for Alstom. Alstom opplever vekst i nye forretningsområder og i antall ansatte, og Ulrika vil spille en nøkkelrolle når det kommer til å styrke Alstoms posisjon og bilde innenfor alle sektorer (kraftproduksjon og distribusjon og jernbanetransport og -service) i det skandinaviske markedet, sier Nils Lannefors, Direktør i Alstom Sverige.

- Jeg er veldig begeistret for å begynne i Alstom og jobbe i et selskap der nyskapende teknologi og globale miljøløsninger står sentralt i virksomheten, og på dagsordenen for alle beslutningstakere.  Det blir spennende å utvikle og styrke Alstoms merke og kommunikasjon til alle interessenter, sier Ulrika Andersson, kommunikasjonsdirektør for Sverige og Skandinavia.

Ulrika jobbet hos CSC i de siste 7 årene, der hun ledet kommunikasjons og markedsføringsfunksjonen og posisjonerte selskapet. Ulrika har mer enn 15 års omfattende erfaring i PR, kommunikasjon og markedsføring fra flere globale selskaper på svensk, nordisk og internasjonalt nivå. Før CSC har hun hatt stillinger som PR og kommunikasjonssjef hos HP og Compaq i Sverige, og før det var hun kommunikasjonssjef hos Bredbandsbolaget. Tidligere har hun også jobbet 6 år som utenrikspolitisk sjef for Europa hos CANAL+ konsernet i Brussel. 

For mer informasjon ta kontakt med: 
Michelle Marcher Lidén, Mediekontakt og markedskommunikasjonssjef, Tlf: +46 (0)8 723 65 76,
michelle.marcher-liden@alstom.com 

Ulrika Andersson, Kommunikasjonsdirektør, Tlf: +46 (0)8 723 32 84,
ulrika.andersson@alstom.com 

Om Alstom
Alstom er en global leder innen kraftutvinning og -overføring samt jernbaneinfrastruktur, og setter standarden for innovasjon og miljøvennlig teknologi. Alstom bygger det raskeste toget og den automatiserte t-banen med høyest kapasitet i verden, leverer nøkkelferdige integrerte anlegg for kraftproduksjon og tilknyttede tjenester for en rekke kraftkilder, inkludert vannkraft, kjernekraft, gass, kull og vindkraft og tilbyr en rekke løsninger for kraftoverføring med fokus på smartnett. Konsernet sysselsetter 92 000 ansatte i rundt 100 land. Selskapet hadde en omsetning på €20 milliarder og bestillinger for nesten €22 milliarder i 2011/12.